/ Етчи + f-31 + kity /
:) :) :)
Тройка ... някой ли повика,
или три танкистки каза?
Думите изрече Романтика
уж че … с хумор се показа.
Кой с тези думи той нарича,
нима трите морски сирени?
Това никак не му прилича,
а те от думите са разярени.
Първата, като бодлива роза
е настръхнала и … ще боде.
Дано той пред нея не излиза
да се скрие май е по – добре.
Втората е разгневено коте:
тихо мяука,драска и приляга.
Днес пред него ако застане,
бързо, бързо той ще избяга.
Третата, лъвица е спокойна,
ала дебне плячка за закуска.
Хване ли я, най обича знойна
къс по къс бавно да я схруска.
Тази група … много е опасна:
три в едно, ужас-комбинация.
Женска тройка, уж прекрасна
но той в опасна ще е ситуация.
Сега кажете, как така се случи,
че в капан да падне този мъж?
Мраз от първи сняг ли се получи
или пък наводни го есенния дъж?
© Анета Саманлиева All rights reserved.
(особено и най-вече коментарите)
А бахме луди, млади, бяхме ...
Поздрав и усмивка и едно благодаря за "инвентаризацията".