Jul 19, 2016, 11:06 PM  

... от утре 

  Poetry » Love, Other
321 1 1

...от утре ще сме вече непознати,
мои принцове от мечтите.
От утре ще съм огледало,
на господ в очите.


Облечена съм в рокля с воал,
циганите вече свирят.
Конете пъдят мухите с опашка,
и в "Менделсон" тракат с копита.

 

Някой от хора пее фалшиво,
пари стиска ръката.
Асансьорът е до небето,
но в сънищата си ще остана


... аз при Вас на земята.
 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ... надолу, надолу ме води асансьорът... нагоре няма врата... опашка в действие...
Random works
: ??:??