Залисия в морскосиньо
от прозореца на крайбрежния хотел.
Докъдето се простира погледът –
от вълни постеля,
а над нея – небесен покров.
Чайките с плисък разхвърчат
на пръските капки
светлите отражения.
И като множество дневни светлици
ми намигат – от верандата.
© Мария All rights reserved.