May 1, 2012, 7:51 PM

Отбой 

  Poetry » Other
439 0 1

Да спрем
да си попълним
зàпасите от любов!
Тъй много битките
ни изтощиха!
Онези, виртуалните,
в които ний сме бог
и уж държим
Съдбата за юздите.
Тогава нямаме
наблизо санитар да задържи
кръвта, докато капе
в чернозема.
Това са тези битки,
във които знаме
ще свалим,
да се превържем с него
наранени.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Отдавна не бях те чела, мила 67, липсваха ми бойките ти стихове!
Random works
: ??:??