ОТБРАНА
Съдбата с мене си играе.
Снегът е смесен с лунен прах.
И ледена звезда съм, зная!
Ех, колко много преживях!
Студът заля ме изведнъж,
но в мене огънче остана.
Ах, как ми липсва дъжд.
… Минавам в кръгова отбрана.
© Мимо Николов All rights reserved.