Jun 12, 2011, 11:24 AM

Отдаденост 

  Poetry » Love
1213 0 7

Като две листа отронени
от вятъра се носим -
към далечни простори...

Към два разделени свята...
Към два различни бряга...

© Джейлян Билалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??