Чувствам те с цялата си душа,
когато ме желаеш с горещи устни,
когато ми говориш със сърце,
когато копнееш за нощни ласки.
Отдай ми се тихо и без думи,
моя най-скъпа пролетна нежност,
моя вечна и неповторима любов,
моя съвършена огнена страст.
Енергията ми е истинска сила,
тя създава звезди и планети,
тя те пази от завист и клетви,
тя сбъдва желания и вълшебства.
Не слушай гласовете на слаби,
като верен път с воля ме следвай,
като въплътено слово ме усещай,
като свое щастие ме обичай.
© Васил Георгиев All rights reserved.