Отдавна ти не си ми чужда.
Мечта за тебе ме опива.
От теб аз имам силна нужда.
Отдавна ти не си ми чужда.
Песента ти в мен пробужда
любовта така красива.
Отдавна ти не си ми чужда
Мечта за тебе ме опива.
© Асенчо Грудев All rights reserved.