Jun 24, 2007, 8:49 PM

Отделно 

  Poetry
643 0 1
Guarda, siamo soli in questa stanza
Сами, но нервни и несигурни
защо стоим в тази стая?
И самотата в нашите очи е някак си
ОТДЕЛНА
Предметите около нас лежат безчувствени
и все тъй подредени.
Протягаме ръце... към тях
а не един към друг
да търсим в тях това, което значеха, когато си ги подарявахме...
Eppure c’e qualcuno che ci guarda
Но не, никой не ни гледа, защото няма нищо интересно
в това, тук...
Тогава навън, да облечем мечтите си в светлина,
всеки ОТДЕЛНО

© Пр All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??