Обичам те и слава
на теб и твоята красота!
Нека българското побеждава
сега и във вечността!
Обичам твоите добродетели,
успехите и битките славни,
всичките твои радетели,
горите, планините ти омайни!
О, отечество свободно,
бори се за възход, за подем!
Нека почитаме символите родни,
нека любовта си на теб да отдадем!
© Георги All rights reserved.