Aug 20, 2013, 2:25 PM

Отговор 

  Poetry » Love
649 0 2

Една достолепна дама ми зададе въпрос:

Кога пишете и на кого посвещавате красиви

любовни стихотворения?

 

      Любовни стихотворения се пишат когато

            Сърцето пее, лети в небесата и сваля звезди,

                  Душата е във възторг и тържествува от радост,

    А любовта те връща в първата младост.

Когато пожарът на любавта се запали

    И започне да гори буйно и неудържимо

    А ти нено шептиш - обичам те любима!

2013г.

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??