От риск по мъжки да не се излагам,
да не попадам аз в небран бостан,
затуй и грижи винаги полагам,
за да не падам в някакъв капан.
Каквито срещи имал съм по време,
където и да съм натам-насам,
отивам аз и то съвсем навреме,
защото тръгвам рано, но и сам.
© Никола Апостолов All rights reserved.