Отивам си целият.
Не го усещаш,
И толкова празници...
Не остават за мене.
Не трябва да си хирург, за да знаеш,
че си отиваш целия и
бурята в гените.
И любовта към клоуни и
велики артисти.
Дай здрасти, братчето ми,
Ще изживееш повече –
пий нещо за мен.
Трябва се срещнем.
Има време – тресе ме!
Всяко малко копие на Айфеловата кула
е толкава идиотска идея!
Всяко малко копие
не е за галерии.
Вила Вилекула – е, направи и копие –
или ще кажеш – живееш в утопия!
Отивам си целият.
Цветовете отлитат.
Всичко има значение.
Точно политах...
(звънни ми после)
Я.К. Хенри
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.