Mar 30, 2007, 9:35 PM

Отиващият си ден 

  Poetry
589 0 3

Уморена съм, безсилна и сломена
в края на изопнатия ден -
от болката на други причинена,
от горчилките, изсипани връз мен!
Край мен редят се образи и звуци,
вглъбени и безрадостни, сами.
Стремежи и мечти се влачат - куци
и тъжни сенки отстрани!
Денят топи се и се губи безвъзвратно,
прихлупва моите следи!
И с притъмняващи петна загатва,
че може да роди звезди!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??