Aug 3, 2024, 8:52 AM

Отказвай! 

  Poetry
77 1 1

Свѝше

пише:

 

„Отказвай

да се

защитаваш

 

от всякакви

нападки

речевѝ

 

и вярвай,

че така

каляваш

 

сърце и дух,

и ставаш

волевѝ!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??