Не ми стига да знаeш, че мисля за теб.
Не ми стига в съня ми да идваш.
Тази обич от липсите само расте
и се чудя как още е жива.
Аз чертая пътека към теб всеки ден
и това ми е вече потребност.
Не ми стига да знам, че от мен си пленен
и от моята обич – обсебен.
Долети, открани ме от тази съдба
или пътища нови откривай.
Любовта не е даденост – тя е борба.
Може би и на нас ни отива.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Дано да е щастлив за теб изгряващият ден!