Не ми остана нищичко за губене…
А пък получих всичко изведнъж!?
Във себе си престанах да съм влюбен.
И ето – преоткрих се като мъж…
Сега не ми остава друго нищо,
освен да бъда този нов човек…
Днес всичко старо е за мен излишно
подобно на отминалия век…
Във бъдещето взирам се с надежда.
Към миналото няма да се връщам!
О, да, изгубих всичко, но изглежда
открил съм най-накрая свойта същност…
април 2011
© Георги Ванчев All rights reserved.