Jan 19, 2011, 12:26 AM

Откривател 

  Poetry » Phylosophy
442 0 1

Пробуди се в миг новото знание

за разширяващото се Буда-съзнание...

Не ще да има граници веч

за тази изследователска мисия живот...

 

Живот безкраен е без хоризонт

със толкова неща създадени със код -

за да ги откриеш...

 

Радостта на откривател е цената

 на този осеян с трудности живот...

Променяме Вселена с толкоз много неизвестни -

една от друга по-чудесни...

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Твоите стихове са код, чрез който пред нас се разкрива твоята душевност,Есфир! Това е поетът - разтваря доверчиво душата си
    и поднася на читателя чувствата и мислите си на длан.Поздрав!
Random works
: ??:??