С голямо въодушевление
пиша това стихотворение!
То е моето вдъхновение
от това явление,
пораждащо възхищение
у всяко създание,
загубило утешение
и търсещо спасение
от своето положение
в моето творение,
което пиша за забавление
в нашето заведение,
в което има намаление.
А сега, с ваше позволение,
ще направя съобщение,
вместо признание,
за това стихотворение.
Приемете моето извинение,
защото то е изврaщение
на моето поколение,
но няма значение,
щом ви носи удовлетворение
и получава вашето одобрение.
А сега имам намерение
да завърша моето творение
и да го занеса на съхранение
в моето тайно помещение.
2001 г
Елена и Юлия
© Елена С All rights reserved.