Пикирам "Щука" върху имената -
звезда безименна, дошла да ги превземе.
Прибира с шепи пишещите атоми
в чувала си брадясалото Време.
За Него те са плявата от семето,
което някога Сеячите са сели.
Пропуснатите в Списъка на Откровението,
защото в книгите им листите са бели!
© Младен Мисана All rights reserved.
Благодаря и на Дани 51 за високата й оценка!
Желая и на двама ви много добро настроение през новата седмица и творчески успехи!