Такава съм, каквато ти ме виждаш:
не крия с маска своето лице ,
каквото във очите ми разчиташ,
написано е в моето сърце .
Такава съм, каквато ме почувства
във онзи миг на наша тишина:
ту палаво дете наивно,
ту крехка и изискана жена.
Такава съм, каквато ме целуваш:
изпълнена със хиляди слънца
и щом до тебе се докосна,
избухвам с огъня на нежността.
Такава съм, каквато ме приемаш:
със обич вая своята душа
и тайно вярвам, че ще бъда
жената-сбъдната за теб мечта.
© Лора Петкова All rights reserved.
The work is a contestant: