Вече знам къде си.
Толкова далече от мен.
Но това не ми
помага
и щастлив не съм.
Вече знам къде си.
Навсякъде, но не и тук,
а аз пак не те намирам.
Губя те или
изобщо съм те нямал.
Вече знам къде си.
Така самотно е без
теб.
Един съвет ти
подарявам:
пази се от
най-добрия си приятел,
той винаги
най-силно те обича!
От мене се пази,
защото знам къде си.
Ще те потърся
и може
и да те открия.
Аз бавно умирам,
съхна
и
вехна,
но в смъртта си
заради тебе
по-жив ще бъда.
За да те открия.
Знам къде си,
отляво във мене!
© Никой All rights reserved.