"Брат, на власт ме върни,
помогни, от теб имам нужда,
ГЕРБ на турците са верни,
раята на теб не е чужда.
На Румелия бях аз валия,
но сега, уви, никой не ме ще.
България ти давам, вземи я,
че нямам достойнство въобще!"
Борисов вече не е премиер, в качеството си на какъв се е срещал вчера с Ердоган тогава?Разбира се, целта е ДПС да му помогнат да се върне на власт и всякак да му бъдат патерица!
© Георги All rights reserved.