"Малко доносничех като студент,
ама ще ви уча на морал.
Хуля БСП и родния президент,
ама че бях в ДС всеки е разбрал.
Даже болен на работа ходя,
понеже съм кариерист.
По евроатлантическия път ви водя,
ама бил съм комунист."
© Георги All rights reserved.