"Да получим комисионни
и ще сме доволни!
Драпаме за тая власт-
кинтите да са за нас!
А че хората са много бедни -
какво ни пука на нас - хитреци изедни!
А когато орган от тялото ми е болен -
отвличат за мен дете и съм доволен!*"
*става въпрос не за управляващите, а за мутрите, които се облагодетелстват от властта чрез своите представители във властта
© Георги All rights reserved.