Ако от себе си си дал,
ако всичко с разум правиш
и за теб значи нещо думата "идеал",
ако с толкова зло се справиш
въпреки войната хибридна,
въпреки клевети и хули,
въпреки съдбата си незавидна,
въпреки политици, що са се прочули
с глупави изцепки и провали,
въпреки че горчиви плодове сме яли -
ще думам, народе страдални,
за теб слова красиви, похвални,
пази се от "българския Навални"!
Ти си издържал две робства,
ще се справиш и с тези неудобства!
© Георги All rights reserved.