Feb 15, 2006, 11:37 AM

ОТКРОВЕНИЯ 

  Poetry
821 0 11

Просто из нета

аз си сърфирам

и изведнъж

сайт интересен

не щеш ли намирам.

Големи и малки

тука творят

с произведения чудни

сайта красят.

Фотография,

преводи, поезия,

проза и няма тука

никаква поза.

Красиви емоции

в големи дози,

музика, картини,

багри и ноти,

ефирно се носят,

преплитат се сложно

в образи чудни

и послания мъдри.

Душата докрай

си всеки раздава.

Любов и омраза,

радост и мъка.

Как топло е тука!

Сякаш в  света

вълшебен живеем

и за миг забравяме

тежкия делник.

ОТКРОВЕНИЯ –

сайта на българските творци.

Откровени да бъдем

и да ставаме все по-добри!!!

© Нели Бъзева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??