Jan 22, 2013, 9:41 PM

Откровено 

  Poetry
393 0 0

Мъка, гняв, безсилие ме опияняват...

Раздвоена съм... Боли!

Любов? -дали я има във душата окована

или омразата с криле ще полети?

-Кое ще  надделее? -питам аз душата своя,

но тя мълчи, от болка сгърчена във свит стомах,

тя чака сила и опора, и глътка въздух, спотаен във нов живот.

© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??