Откровено в "Откровения"
Ежедневието ми е скучна проза -
на работа, от работа... в дома,
набързо сложена вечеря,
две думи с брачната половинка
по необходимост или просто ей така.
Синът ми, фен на виртуалното пространство,
общува в мрежата с приятели сега,
а аз, безкрайно отегчена,
съм пак пред телевизора сама.
Програмите прехвърлям апатично.
Канал 1 излъчва новини,
семейният "Биг брадър" е по Нова,
а турски сериал по Би Ти Ви.
Не ми се гледа пошлото риалити.
Не ми се слушат новини.
От моето риалити аз искам да избягам
в свят на рими и лирически съдби.
Стихът е моето спасение,
понякога наивен, а понякога не лош,
затуй съм онлайн в "Откровения",
отново и отново до среднощ.
© Арина All rights reserved.