Nov 24, 2011, 9:37 AM

Откъснатият плод 

  Poetry » Phylosophy
606 0 1


 

Ако се бях напил поне веднъж в живота,

щях да запея с пълно гърло блус.

 

Ако се бях родил поне веднъж в живота,

щях със сигурност да го живея.

 

Ако се бях родил... обаче не успях,

отрязаха ме рано от дървото му.

 

За да задоволят капризите на тази,

която не ме остави да узрея...

 

Какъв овощарски морал!

 

Ако се бях напил поне веднъж в живота,

щях да запея блус – консервен блуз-з-з

за месар-р-ри, овощар-р-ри и полуфабрикати.

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кой те откъсна бе човече,да му скъсам главата на него.ШЕГИЧКА.Прочетох и аз
Random works
: ??:??