Откъсни ми късче от дъгата,
оцвети със нея моя сив живот.
Виж я как оперена се смее...
Откъсни ми късче от небето синьо.
Нека ведър е и утрешния ден.
В светлина от утрото да се разливат
върху нас щастливите моменти.
Откъсни парченце от живота,
и го прибери, на топло, при сърцето.
С него да закърмиш любовта ни...
Откъсни парче от слънцето,
което да ми свети.
Щом към теб протегна си ръцете -
да те имам, много ли от тебе искам?!
© Нели All rights reserved.
Парченцата живот - в сърцето ти!
А слънцето свети в душата ти!
Всичко имаш!