Jun 22, 2014, 11:58 PM

Отлитай 

  Poetry » Love
539 0 1

Очите ми угасват - звезди,

небето все по-тъмно е в мене,

започва дъждът да вали

все по-силно без време.

Hе виждам във теб светлинки,

наесен надеждите-птици

не мога да  искам да спрат...

Oбичам те, отлитай...

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно е Роси...

    Пожелавам ти усмихнат ден!
Random works
: ??:??