Завивам се със собствената воля,
а ти се давиш с трепета в гласа ти.
Опитваш се да си герой във роля,
в която водещ е страхът ти.
Изгубвам се, но блудна не оставам.
Защо да търся някъде въпроса,
който ти така и не задаваш...
Богата съм - за отговор не прося.
Разпервам си крилата и отлитам -
за трудна обич няма да се моля.
Откакто гледам само към звездите,
сърцето ми не скача вече в боя.
© Елица All rights reserved.