Птиците отлитат при
най-малка опасност,
летенето е инстинкт
за самосъхранение.
Не се оправдавай,
че тръгваш, ако нямаш
причина да се върнеш.
Фурорът е временна мярка,
извлича от устните ми думи
с друго предназначение.
Полагам спешни усилия
за заличаване на
вредни намеци…
Влагата в очите
преминава за кратко,
изпаренията са моногамни
и стереотипни според
личната им карта.
© Misteria Vechna All rights reserved.