Думите ми литнаха в есента,
обрули ги студена зима,
смени сезоните и любовта,
помежду ни нещичко изстина.
Обърна топли рамене
залезът неземно кратък,
потопи се в синьото море
по вода остави отпечатък.
Сезоните меняха ход,
отляво се меняха чувства,
лодка в море без брод
твоите следи изпусна.
© Гергана Караджова All rights reserved.