Не си отивай.
Погледни ме.
(Отвори очи!)
Подишай още малко с мен поне...
Нека ти кажа
това, което таях цял живот
в сърцето си.
Нека споделя с теб
чувството,
разяждащо
сърцето и мислите ми.
(Отвори очи!)
По дяволите, направи го.
Само за момент.
Трябва да ти го кажа.
Чуй ме!...
Ти съсипа живота ми!
Отне детските ми дни!
Моите мечти -
уби ги.
Аз отдавна не съм тук.
Но сега се връщам,
връщам се за теб.
Отмъщение!
Отмъщение!
Отмъщение!
...
Целуни
Господа от мен.
© Елмаз All rights reserved.