Aug 19, 2009, 12:35 PM

Отмъщение 

  Poetry » Love
735 0 2

Отмъщение - чувство в дъното на пещера,
чувство, сякаш изпепелено вътре в пещта.
Отмъщението душата ми изгаря,
любовта малко по малко догаря.

Спомените ме връхлитат -
за теб и за нея,
устните ми друго искат да опитат,
за омъщение копнея...

Искам да съм с теб,
но не всички рози са в букет.
Една с бодли стои самичка -
да напомня мръсната игричка!

Предателство или измяна,
думи просто няма...
Постъпката бе грозно унижение,
в отмъщението виждам някакво спасение!

Знам, не взимам правилни решения,
но в мен се борят две мнения.
Искам любовта да задържиш,
но и отмъщение да претърпиш!

© Ива All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??