Мрак измества светлината.
Хората навън крещят.
С гръм отваря се вратата
и всички почват да кървят.
Жално плачат пак децата,
но смъртните не могат да ги спрат.
С тежка стъпка влиза Сатанат.а
Той сега ще властва над света.
Те изсмяха му се във лицето,
като изгориха неговата дъщеря.
И ще си платят цената.
Смърт за тяхната душа!
© Пепси All rights reserved.