Нощта блести като дълбоките ти очи,
спомените и мечтите ми са те,
винаги наблизо са, дори и отдалече
и не съществуват разстоянията за нас...
Виждам те в нотите и текста на всяка песен,
така замечтано, както се вижда детството.
Ти си топлите лъчи на една вечна усмивка,
и идваш от там, където любовта като птица лети
и побеждава всички изпитания, като магьосница
най-голямата сила, без причина и моята надежда...
© Даниело Данали All rights reserved.