Отне ми всичко
Отне ми любовта,
отне ми мечтите,
взе най-хубавото от мен
и сега си тук още по-студен...
Искам да станеш пак предишното момче,
което знам обичаше ме.
Сега си ти различен-
отнесен,студен,безразличен...
Няма го вече онзи трепет помежду ни,
всичко е празни думи...
Искам да се върне пак любовта,
която ден и нощ гореше нашите сърца,
но уви зная,че когато всичко изгоряло е
не можем да запалим пепелта.
Единствено тя остана от любовта
© Симона All rights reserved.
изцяло опожарена е любовта.
Раните лекуват се с времето,
ако няма жар,махни ти пепелта.
Поздрав и усмивка.