Докога таз жестокост ще търпим,
ами ако следващите сме ние?
Не, няма това дело да простим,
опитал се садистично да я убие!
Наранил с ножа своята любима,
все пак добре, че още я има!
И май пак нищо тук не следва,
а едва оцелялата е с 400 шева!
Съдът там да го пусне решил!
За опит за убийство го освободил!
© Георги All rights reserved.
По видът им ще ги познаете!