С такива прежалки партийки
не ни остава никакъв друг шанс
за спасителен изход
от перманентните кризи
(дори подир безброй избори),
освен този най-радикален подход:
от Политиката завинаги
да ги изтикаме
чрез един тотален, стопроцентов
изборен бойкот.
© Вълчо Шукерски All rights reserved.