Невинното момче жестоко унижават,
а то също чест и достойнство има!
Видеото пред всички разпространяват,
явно малко ум от Бога те взимат!
Толкова много ме е срам, о, Боже,
че такова нещо в България става,
душата ми силно се разтревожи,
че затъва в произвол таз държава!
Затова от ред тук имаме нужда,
трябва да спре безнаказаността!
Само тогава ще има надежда,
че ще я има справедливостта!
© Георги All rights reserved.