Отново пак ми се домъкна
оная, грозната с косата
и забърбори, и не млъкна:
,,Пич, тъй сега стоят нещата-
шефът иска да те взема
да вриш във осмият казан."
Но...съм далеч от тази тема,
не ставам още за курбан!
Па и съм хубав, па и млад.
Животът дърпа ми ръкава.
Как да зарежа този свят,
да тръгна с тази дърта крава?
Ще трябва още да почака
тоз миличък Сатанаил.
В първа класа съм на влака
игорчилка не съм пил.
А и тая кви ги дрънка-
щял съм да горя във ада!
Нямам никаква издънка,
за мене раят е награда!
Дали във ада или в рая
някой ден ще се преселя.
Тогаз ще му бера колая,
сега в девойка ще се целя!
© Георги Янков All rights reserved.
били и грозни, че и тъпи тоже,
"Па хубав, па и млад" не си за тоз казан
объркала се е онази грозната
Забавно ми беше...