May 17, 2009, 7:13 PM

Отново сама 

  Poetry » Love
625 0 1
Сълзи се стичат, питаш ме дали боли. Кажи знаеш ли защо самотата в мен крещи? Твоят глас не чувам, той загуби се в нощта. И отново съм сама в края на деня. Погледни... не виждаш ли какво ми стори ти...? Остави ме сама, да плача и да те търся из нощта...!

© Ирена Кузева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??