Aug 13, 2013, 8:00 PM

Отново теб ще избера 

  Poetry » Love
888 0 1

С теб навсякъде бих отишла.

Къде и колко вървим е без значение.

Знаеш ли, влюбена съм, мисля...

Защото често съм в добро настроение.

 

И нощем не мога да заспя.

Усмихвам се и мисля само за теб.

Мисля как бих казала хиляди неща.

От всички ти си ми любимия човек.

 

Гласът ти е мелодия. От рая ли дойде?

Щом те видя, коремът ми се свива...

Чувствам се като влюбено дете.

Щом си щастлив и аз съм щастлива.

 

Усещам сърцето си като ново.

Ти го направи и ти благодаря.

То е готово да обича отново

и мисля да ти го подаря.

 

Но реалността е толкова груба

и невинаги става както планираш.

Страхувам се да не те загубя.

Разбираш ме нали? Знам, че разбираш.

 

Дари сърцето ми с криле и свобода.

Обичам те от все сърце и душа.

И ако някой път се преродя,

отново теб ще избера.

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се влюбвам в много мадами.
    И дори са ми много и две.
    Аз в една съм се клел - като в знаме
    пред решителни боеве.....
Random works
: ??:??