Jul 24, 2012, 10:02 PM

Отново в пепелта 

  Poetry » Love
917 0 2

Стоя в тъмната стая сама,

стича се и последната гореща сълза 

 по така бялото ми лице,

копнеещо милувка поне.

И чудя се аз сега дали само с мене е така?

Чудя се какво ми причини, та сега безсилна да стоя?

Чудя се къде продават се души и възможно ли е моята да се замени?

Кой желае да вземе една изстрадваща душа,

покосена от поредната лъжа,

за поредната "истинска" любов 

и че той за нея бе готов.

Мина през мен и сграби той последната искра,

скрита в пепелта.

Но за жалост, когато успя пожара да възпламени,

отново той го погаси...

© Елена Захариева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??