Ще пиша пак за теб.
Не пак!
Отново за теб!
Съжалявам.
Много съм зле...
Вече даже май и полудявам...
Да, знам...
Въобще не съм добре!
Че как иначе?...
ТИ МИ разби сърцето!!!
А аз още... още си мисля за теб...
И пак... и пак пиша за теб...
Ала не.
Не и до теб...
А просто...
И само за теб...
...
И след някой и друг век...
Надявам се! Надявам се...
да открия човека...
(... А може би (отново) теб!...)
© Ангелина All rights reserved.