Mar 2, 2010, 1:27 PM

Отплата 

  Poetry » Humour
585 0 1

                                                               Отплата

 

Всеки иска да прецака

другия с каквото може,

кой с пари или със слава,

иска да е По и Най.

 

Не е нужен ни акъл,

ни морал или тапия,

а коварство и лъжа,

подлост, или пък измама.

 

Тъй животът си тече

и върти се колелото,

идва ден и По, и Най,

стават По и Най в бедата.

 

В тъй наречения Видев ден

връщат се нещата в старта,

и за свойта хитрина

всеки плаща си цената!

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??