Feb 8, 2012, 12:43 AM

Отражение 

  Poetry » Love
401 0 0

Отражение

 

Вълшебно ли е мойто огледало?!

От него парят влюбени звезди,

сияние с космическо начало,

пра-утрото на Аз и Ти.

 

Вълшебно ли е мойто огледало?!

Косите ми прегръщат ветрове

без ревност от крила на птици

и волни гриви на коне...

 

Вълшебно ли е мойто огледало?!

Копнежен розов цвят блести,

жадувайки целувката на Принца. 

(Заръчал я е сам Екзюпери!)

 

Вълшебно било мойто огледало!

От него тръгва образ на жена.

Вълшебството само я разпознава,

щом тя излъчва любовта!

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??